Vi tog uddannelsen til zoneterapeut,
og fortryder ikke et eneste sekund
Tilmelding dig informationsmøde d. 20. september 2018 her:
Margrethe

I år 2000 blev jeg uddannet zoneterapeut hos Anette Gammelgaard. Anettes store viden samt rolige væsen har givet mig meget med, som jeg stadig bruger i dag. Jeg har fået en rigtig god baggrundsviden, hvor jeg ikke er i tvivl om, hvordan jeg takler de forskellige klienter. Jeg har været fuldtidsbeskæftiget med min klinik i mange år. Jeg kan leve af det - endda rigtig godt og har fået min søn med, som ny udlært zoneterapeut, da jeg har svært ved at følge med de mange bestillinger. Jeg kan varmt anbefale andre at tage zoneterapeutuddannelsen hos Anette.

Mvh. Margrethe de Lasson Jensen
www.hestehavensklinik.dk


Marlene

Det jeg er allermest vild med er, at uddannelsen er holistisk. 
Både selve det faglige indhold, der klær en på til meget mere end "håndværket". Men i særligt grad også den unikke individuelle og personlige udvikling der sker og understøttes gennem undervisningen. 
Både fagligt, håndværksmæssigt og personlig føler jeg mig derfor klædt på til at starte praksis op og modtage klienter.

Kh Marlene / sygeplejerske og bestyrer I Ganefryd

Puk

Anette Gammelgaard er en fantastisk dygtig og meget inspirerende underviser der lægger stor vægt på at elevens egen udvikling er altafgørende for at blive en god behandler. Forløbet har ændret mit liv til det bedre for altid, og jeg ser frem til at arbejde med alt det jeg har lært. Jeg kan kun give uddannelsen mine allerbedste og varmeste anbefalinger.

Puk Bonde, 
Snart selvstændig Zoneterpeut


Dorthe

Tog min Zoneterapi uddannelse hos Anette Gammelgaard i 2000-2002. Det blev et vigtigt vendepunkt i mit liv. 
Gennem hele uddannelsesforløbet gennemgik jeg en større personlig forvandling/udvikling da Anettes meget inspirerende undervisning, hendes enorme viden og holistiske tankegang, gjorde stort indtryk på mig.
Med Anette, som det store forbillede, var det tydeligt for mig at jeg ville gøre Zoneterapien til mit "levebrød". Åbnede samme år Klinikken ved Åen.... hvor jeg nu har arbejdet som Zoneterapeut i 12 1/2 år. 
Føler mig glad, heldig og meget ydmyg over at ha' lært denne fantastiske behandlingsform at kende og hver dag at kunne være med til at hjælpe og påvirke mine klienter videre "på deres vej".

Dorthe Vester, 
Zoneterapeut, Kranio Sakral Terapeut, Fysiurgisk Massør
Klinikken ved Åen
Åboulevarden 39
8000 Aarhus C
www.klinikken-ved-aaen.dk