• marts 2019
  • april 2019
  • maj 2019
  • juni 2019
  • august 2019
  • september 2019
  • oktober 2019
  • November 2019
  • januar 2020
  • februar 2020
  • marts 2020
  • april 2020
  • maj 2020
  •  
  •  
  •  
  •  

– Ret til ændringer forbeholdes
 

Modul 7

oktober 2019 - 24.-27.

 

Grundlæggende kost
Proteiner/aminosyrer og deres funktion i kroppen som opbygning, udrensning og som næring til hjernen, hormonsystemet og humøret.
Gluten og tilhørende problematikker.
Syre-basebalancen og princippet om at balancere opbygning og udrensning.
Purinstoffer og deres indflydelse på gigt.
Generelt omkring ophobninger og udskillelse af affaldsstoffer.

Kulhydrater, sukker og stivelse og deres funktion i kroppen – livsstilssygdomme som fedme, diabetes, insulin resistens, kredsløbslidelser som forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk etc.